Leverans och leverans

Leverans och leverans

(1) Leveransen av våra föremål äger rum runt om i världen. Leverans sker uteslutande med DHL och Deutsche Post

(2) Leverantören ger varor från 1 till 3 arbetsdagar från betalning.

(3) Flera produkter som beställts levereras samtidigt i en vanlig show och leveranstiden för produkten med den längsta leveranstiden är giltig för det gemensamma partiet. Om leverantören vill leverans av en viss produkt med kortare leveranstid måste han beställa denna produkt separat.

(4) Om leveransen till kommandot misslyckas eftersom kommandot indikerar att leveransadressen är felaktig eller ofullständig, kommer ett nytt leveransförsök endast att göras om leverantören stöder de närmaste kostnaderna för den nya FARPORT. Dessa kostnader motsvarar fraktkostnaderna som avtalats om ingående av kontraktet.

(5) Om ordern har valts som kontantbetalningsmetod, skickas varorna inte. Istället kan återförsäljaren hämta varorna på operatörens huvudkontor efter 3 arbetsdagar efter avslutandet av kontraktet. För individualiserade produkter (se punkt 2) förlängs tidsfristen med en vecka tills tjänsten är förlängd.

(6) För leverans i Tyskland tar vi ut 2,90 euro per order. Från ett ordervärde på 50 euro levererar vi gratis till leverans i Tyskland. För fraktprioriteten tar vi ut 4,99 euro per order.MedPrioritet för frakt och skicka din beställning i prioritet.

För en order på 50 EUR tar vi ut 6 euro per order och vi levererar tjänster till Eurosy och Deutsche Post för resten av världen.

Från en inköpsorder på 50 euro ger vi dig gratis DHL-tjänster med DHL och för resten av världen * med Deutsche Post.

Leveranstider i Polen och Frankrike med DHL är cirka 3-5 arbetsdagar, alla andra länder i Europa 5 arbetsdagar och mer.

Leveranstider för resten av världen * med Deutsche Post. 7-10 arbetare och mer.

För leverans till Förenta staterna och resten av världen med DHL är ett enskilt avtal nödvändigt beroende på varans kvantitet och värde. Leverans tar cirka 5-7 och fler arbetsdagar.

För Tyskland begär vi en fraktprioritet för 4,99 euro. MedaPrioritering Frakt OrderRedigeras och skickas vidare på en arbetsdag.

* För Tyskland och Europa och runt om i världen kan expressleverans göras med DHL eller liknande logistikföretag. För alla länder krävs en individuell prisförfrågan beroende på varans kvantitet och värde. Vänligen kontakta info@madamlili.com för en prisförfrågan.