Betalning

Betalning

5. Betalning

I vår butik, du i princip ha följande typer av betalningar:

förbetalt
När du väljer betalningsmetod, vi ringer vår bank länk i ett separat e-post och leverera varorna i receptionen.

Kreditkort
Samtidigt, vi kommunicerar data från ditt kreditkort.
Efter din legitimation som juridisk korthållare, ber vi dig att ta ditt kreditkort verksamhet direkt efter din beställning för att starta betalningstransaktionen. Betalningstransaktionen utförs automatiskt av kreditkortsföretaget och laddar ditt kort.

PayPal, PayPal Express
I beställningsprocessen kommer du att överföras till PayPal online-leverantör webbplats. Att betala beloppet på fakturan via PayPal, måste du vara registrerad med PayPal. Du måste först registrera, legitimera dina inloggningsuppgifter och bekräfta begäran betalningen. När ordern gick till affären, ber vi Paypal för att starta betalningstransaktionen.
Betalningstransaktionen utförs automatiskt av PayPal omedelbart efter. För mer information, se kommandot.

Paypal
Som en del av Paypal Plus betaltjänst erbjuder vi olika betalningssätt att PayPal Services. Du kommer att omdirigeras till PayPal online-leverantör webbplats. Du kan ange din betalning data bekräftar användningen av data från PayPal och betalningsinstruktioner i PayPal.

Om du har valt den paypal betalningssätt måste du sparas betala fakturabeloppet eller registreras. Du måste registrera och legitimera med dina inloggningsuppgifter. Betalningstransaktionen utförs automatiskt av PayPal omedelbart efter bekräftelse på begäran om betalning. För mer information, se kommandot.

Om du har valt vilken typ av kreditkort, kommer du att få betala för att betala fakturabeloppet, och du kommer inte att registreras hos PayPal. Betalningstransaktionen sker omedelbart efter bekräftelse av begäran om betalning och efter legitimering, som en legitim korthållare av ditt kreditkortsföretag, på begäran av Paypal och dras från ditt kort. För mer information, se kommandot.

Om du är den typ av betalning prov Om du har valt att betala fakturabeloppet, får du inte vara registrerad hos PayPal. Med bekräftelse på begäran om betalning, ge dig Paypal en debet mandat. PayPal informerar dig om tidpunkten för redovisningen av kontot. Parentification). Om betalningsordern lämnas in omedelbart efter bekräftelse på begäran om betalning, frågar PayPal sin bank för att starta betalningstransaktionen. Betalningstransaktionen görs och ditt konto avvisas. För mer information, se kommandot.

Om du har valt betalningsmetod måste du kunna betala beloppet för paypal fakturan om du inte kan betala fakturabeloppet. Efter kontroll av adressering och solvens och beställning av ordern, vi gör vår begäran till PayPal. I det här fallet kan du bara göra PayPal med ett grupp skuld. För betalningar från PayPal-utöver våra AGB-de allmänna villkoren för betalning och sekretessförklaring PayPal är tillämpligt. För mer information och hela Paypal AGB med fakturering, klicka här: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/pui-terms?locale.x=de_DE.

Impedome
När beställningen har gått, kommer du att överföras till online-företagets webbplats, Sofort GmbH. För att betala fakturans belopp från och med måste du ha ett bankkonto med PIN / TAN-procedurer, vilket är gratis att delta i deltagandet i Sofort, och du bekräftar legitimiteten för din betalningsansökan. Mer information finns i kommandot. Betalningstransaktionen utförs omedelbart med omedelbar och ditt konto avfärdas.

Betala direkt
När beställningen har skickats kommer du att omdirigeras till den betalande online-leverantörswebbplatsen. För att fakturans belopp ska betalas med betalning måste du ha ett online-bankkonto fritt demonterat för att delta i lön eller registreras. Du måste först registrera, legitimera din åtkomstdata och bekräfta betalningsförfrågan.
Omedelbart efter beställningsformuläret kräver vi betalningar för att starta betalningstransaktionen. Betalningstransaktionen utförs automatiskt av betalaren automatiskt. Mer information finns i kommandot.

Amazon
I orderprocessen kommer du att omdirigeras till Amazonas online-leverantörs webbplats före slutet av orderoperationen i vår webbutik. För att hantera kontrollprocessen via Amazon och betala fakturans belopp måste du vara registrerad på den här webbplatsen. Du måste registrera och legitimera med din åtkomstdata. Här kan du välja leveransadress och betalningsmetod som är lagrad på Amazon, kontrollera användningen av dina data från Amazon och betalningsinstruktionerna för oss. Då kommer du att omdirigeras till vår webbutik där du kan slutföra beställningsformuläret.
Omedelbart efter beställningen frågar vi Amazon att starta betalningstransaktionen. Betalningstransaktionen utförs automatiskt av Amazon. Mer information finns i kommandot.