Om oss

Om oss

Bakom Madamlili är ett bra team av anställda och samtidigt goda vänner från olika europeiska länder.
 
Hiplan
 
Det kreativa huvudet är HiCran - en riktig raket som har förvandlat sin positiva energi till ett företag. Nyfiken och öppet, det strävar efter nya sätt och upptäckter. Den kreativa andan har en solid bwl-bas och många års erfarenhet som bankir. Övergången från ekonomin till design den är kronad på de bästa institutionerna i London:
University of "Central Saint Martins" och "London College of Fashion" i riktning mot mode, design och innovation. Född i Kassel, med anatoliska rötter, lyckas hon bygga en bro mellan två kulturer och förbinda de positiva aspekterna av de två i den magiska världen av Madamlili. Hon älskar naturen och tror på gott på människor. Därför är naturens natur och behov alltid inriktade på valutan:
"Du är lätt och kärlek. Du är världen. "
 
Elba
 
Madamlili har också sin analytiker, som berör finansiell och organisation - Elba. Företaget utvecklas gradvis och säkert under ögat. Hans kunskaper om asiatisk och europeisk historia (master och doktorand) bidrar till samhällets uppfattning och deras filosofi. Målet är att samla det mystiska förflutet med en naturlig estetik under ett tak och visa i form av utvalda tillbehör runt om i världen.
Madamilili
 
Företagets idé blev 2008. Hicran gav namnet Madame 'och Elba' Lili '. Madamelili 2009 Officiellt grundat och året efter den första verkstaden skapades med egen personal. Under 2011 är bolaget redan känt internationellt, särskilt i Polen, Norge och Frankrike. Under 2012 spelades Madamlili som ett varumärke och öppnar sin första butik. Under de närmaste åren, samarbete med stora "återförsäljare", till exempel Promobo och Karstadt och säkerställer internationell entusiasm genom samarbete med europeiska butiker. År 2014 blev Madamlili en Topseller Dawanda i Tyskland och Alittlemarket.com blev en bästsäljare i Frankrike. Dessa framgångar leder till öppnandet av din egen webbutik. 2015 startar madamlili.com med 500 produkter. Intresset är bra och platsen växer varje dag.
 
Madamlili har idag ett flerspråkigt lag som erbjuder kundservice på olika språk. Produkterna är konstruerade och / eller tillverkade i Madamlili-verkstaden, och varje rum är förpackat med den positiva energin så att gästerna kan njuta av "Joie de Vivre att bära", vart de än går.
 
Styrprincipen var klar först:"Du är lätt och kärlek. Du är världen."